søndag, 16. januar 2022

Facebook

Logg innGrasrotandel

grasrotandelen

Vi vil sette stor pris på om du velger Gålå Idrettsanlegg som din mottaker.

Gålå Idrettsanlegg er registrert i Frivillighetsregisteret, og kan motta ”grasrotandel” fra Norsk Tippings spillere.
Vårt organisasjonsnummer er:
951 146 528, og vi vil sette stor pris på om vi velges som din mottaker.

Vi vil sette stor pris på om du velger Gålå Idrettsanlegg som din mottaker.
Gålåsprinten informasjon frivillige - oppdatert 26/11

Gålåsprinten nærmerer seg og vi takker alle frivillige for at dere stiller opp og gjør arrangementet mulig å gjennomføre. 

Nedenfor er informasjonskriv og mannskapslister. Der finner dere nyttig informasjon og når dere har vakt. 

Igjen; Takk for at dere stiller opp og velkommen til Gålå!

Mannskapslister er oppdatert kl 2100, 26/11

Informasjon frivillige Gålåsprinten 2021

Mannskap Gålåsprint oppdatert 2611

Mannskap Gålåsprint oppdatert 2611 Excel

Sist oppdatert fredag 26. november 2021

 

Velkommen til Gålåsprinten 2021

2016-11-27 07.43.06__KopiGålå Idrettsanlegg med de 5 klubbene Ruste IL, Vinstra IL, Tormod skilag, Harpefoss IL og Sør-Fron IL ønsker langrennsnorge velkommen til Gålåsprinten 2021! Gålåsprinten gjennomføres fra fredag 26. november til søndag 28. november. Fredag er det 10 km(damer) og 15 km(herrer) fri teknikk for senior. Lørdag er det sprint fri teknikk for både senior og junior (1 felles juniorklasse for gutter og 1 for jenter). Søndag er det 10 km(damer) og 15 km (herrer) klassisk teknikk individuell start for senior. For juniorene søndag er det individuell start, 10 km klassisk teknikk menn junior og 5 km klassisk teknikk for damer junior. Det er norgescup for seniorer alle dager. Det er klasser for para junior og senior alle dager denne helga. HER finner du mer informasjon om arrangementet.  

Sist oppdatert mandag 25. oktober 2021

 

Takk for flott innsats!

Takk til alle som igjen har bidratt til et flott arrangement på Gålå! Arrangementet tok vi på oss på kort varsel og det er viktig for oss å vite at vi har en enestående stab som stiller opp. Vi har fått lovord fra TD'er og Skiforbundet for et veldig godt gjennomført arrangement. De trekker spesielt frem de frivillige som dyktige i sine funksjoner, hyggelige og positive. Igjen; En stor takk til dere og håper dere stiller opp ved en senere anledning!

Vi vil også få takke alle løpere, smørere, trenere og ledere for en flott helg. Dere har fulgt eksemplarisk opp de retningslinjene som var lagt for smittevern og det er alltid hyggelig å ha dere på besøk! Velkommen tilbake ved neste anledning! 

Mvh Rennkomiteen. 

 

Equinor NC Senior, 5-7. mars 2021

Gålå har tatt over Equinor NC senior fra Åsen 5-7. mars.  

Mer informasjon om arrangementet ligger her: https://www.skiforbundet.no/gala2021/

Eventuelle spørsmål til arrangør kan rettes til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen til Gålå!


Mannskapsinformasjon

 

Takk for at dere stiller opp på kort varsel! Uten dere - ingen arrangementet!

Nedenfor finner dere mannskapsinformasjon, mannskapslister, smittevernprotokoll for arrangementet og informasjon til dere frivillige vedrørende smittevern. Ber om at dere går igjennom dette før dere kommer på deres vakt. Lykke til!

Mannskapsinformasjon

Mannskapslister

Smittevernprotokoll

Smittevernkurs og info til frivillige 


Sist oppdatert tirsdag 02. mars 2021

 

Gålåsprinten 2020 avlyst

Arrangøren av de planlagte Norgescuprennene på Gålå 27.-29.november og Norges Skiforbund, langrenn må dessverre meddele at disse blir avlyst.


Med bakgrunn i stor usikkerhet knyttet til korona-situasjonen i landet vårt og dessuten svært usikre værprognoser, var dette en enkel beslutning å ta.

  • Det er alltid leit å måtte avlyse skirenn, men denne gangen var beslutningen enkel, sier Audun Skattebo på vegne av arrangøren.
  • Den enkelte klubb/team/krets som har bestilt overnatting må selv avbestille denne.
  • Vedrørende startkontigent så må hver henvende seg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og oppgi løper(e) som skal refunderes og oppgi kontonr.

 

Norges Skiforbund jobber med alternative arrangører for renn i perioden 4.-6.desember. Mere informasjon om dette kommer senere.

 

Gålåsprinten 2020

Velkommen til Gålåsprinten 2020 og Equinor NC, senior. 

Gålå Idrettsanlegg med de 5 klubbene Ruste IL, Vinstra IL, Tormod skilag, Harpefoss IL og Sør-Fron IL ønsker igjen langrennsnorge velkommen til Gålåsprinten! Gålåsprinten 2020 gjennomføres fra fredag 27. november til søndag 29. november.

Arrangementets hjemmeside finner du HER

Fredag er det 10 km(damer) og 15 km(herrer) klassisk teknikk. Lørdag er det sprint fri teknikk. Søndag er det 10 km(damer) og 15 km (herrer) fri teknikk. Det er norgescup for seniorer alle dager. Det er også klasser for paraski alle dager.

Arrangementet vil gjennomføres med strenge coronatiltak. Detaljer om dette vil fortløpende oppdateres på arrangementets hjemmeside

Gålåsprinten 2020 gjennomføres uten juniorklasser. 10 juniorer av hvert kjønn vil bli gitt mulighet for å få gå i seniorklassen. Det vil bli restriksjoner på deltakelse i seniorklassen. Mer informasjon vedrørende dette vil publiseres fortløpende. 

 

Hovedponsorer Norgescup

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Samarbeidspartnere NC

Banner
Banner
Banner
Banner

Gålåkaku

Galakaku - bilde logo

Støtt Gålå Idrettsanlegg - Kjøp Gålåkaku!

Gålåkaku har vært et samarbeid mellom O.R. Ødegaardens bakeri og Gålå Idrettsanlegg gjennom mange år.

Les mer